Az elmúlt évek eredményei

Legutóbbi Play and Stay eredmények:

 • 2015-ben országos csapatbajnokság, I. és III.helyezett
 • 2016-ban országos csapatbajnokság I., II.(lány csapat) és VI. helyezett, valamint a Play and Stay csapatbajnokság legsikeresebb fiú egyesülete
 • 2015-ben és 2016-ban az ország legjobb tenisz utánpótlás nevelő klubja cím a 7-11 éves korosztályban
 • Az egyesületnek 2017 februárjában a Magyar Teniszszövetség odaítélte a „2016. legjobb play and Stay/7-11 éves verseny korosztály/ klubja” Díjat
 • 2017 Play and Stay Csapatbajnokságon lány csapatunk 3.helyezést ért el (19 csapatból), fiú csapatunk 5.helyezést ért el (44 csapatból)
 • 2018 Play and Stay Csapatbajnokságon lány és fiú csapatunk is csoport 2.helyezést ért el
 • 2019 Play and Stay Csapatbajnokságon fiú csapatunk körbeveréssel csoport 3. helyezést ért el
 • 2020 Play and Stay Csapatbajnokságon lány csapatunk csoport 2. helyezést ért el
 • 2021 Play and Stay Csapatbajnokságon lány csapatunk 2. helyezést ért el
 • 2022 Play and Stay Csapatbajnokságon lány csapatunk 3. helyezést ért el
 • 2023 Play and Stay Csapatbajnoksagon lany csapatunk 2. helyeyest ert el

Utánpótlás nevelés:

 • 2013-ban Budapest Korosztályos Csapatbajnokság L12 II.helyezett
 • 2013-ban Országos Korosztályos Csapatbajnokság L12 II.helyezett
 • 2014-ben Budapest Korosztályos Csapatbajnokság L14 II.helyezett
 • 2018-ban Budapest Korosztályos Csapatbajnokság L12 II.helyezett
 • 2019-ben Budapest Korosztályos Csapatbajnokság L12 I.helyezett
 • 2019-ben Országos Korosztályos Csapatbajnokság L12 II.helyezett
 • 2022-ben Budapest Korosztályos  Csapatbajnokság F12 Vígaszág I.helyezett           

Kiemelt ranglistás versenyzőink, akiket mi neveltünk ki

Akikre büszkék vagyunk, mert nálunk kezdtek teniszezni, és mára már kiemelt országos ranglistások:

 • Benke-Giosanu Izabella – L12 Páros Magyar Bajnok, L12 Budapest Bajnok, L12 ranglista vezető, Kinder+Sport versenysorozat L11 győztese, L14 Országos Bajnokság egyéni és páros 3.helyezett, magyar válogatott tagja, ( 6 évet járt hozzánk)
 • Kovács Marcell – F12 Páros és egyéni Magyar Bajnok, F12 ranglista vezető, Kinder+Sport versenysorozat F11 és F12 győztese, F14 Országos Bajnokág páros 2.helyezett, a magyar válogatott tagja (6 évet járt hozzánk)
 • Tóth Amarissza –L18, L16, L14, L12 ranglista vezető, 8-szoros egyéni és 5-szörös páros Magyar Bajnok, többszörös Mesterverseny győztes, ITF-világranglista 36., 6-szoros ITF-tornagyőzelem egyesben, 4-szeres ITF-Tornagyőzelem párosban, (7 évet járt hozzánk)
 • Szöllős Tekla – 2015 Országos Bajnokság egyéni illetve páros döntős, 2014 Mesterverseny döntős, TIZEK 2.helyezés, (4 évet járt hozzánk)
 • Kovács Márk – 2015 Felnőtt Budapest Bajnokság 1.helyezett, Szuperliga Bajnok, többszörös páros Magyar Bajnok, többszörös 1.kategóriás verseny győztes , (3 évet járt hozzánk)
 • Sávay Zalán – 2017 Országos Bajnok F12 kategóriában, 2020 Országos Bajnok F16 kategóriában,Felnőtt Országos Bajnoki páros II.helyezett (6 évet járt hozzánk)

Magyar válogatottjaink

Benke-Giosanu Izabella

Burkus Bella

Hermán Benedek

Kovács Marcell

Kovács Márk

Sávay Zalán

Szöllős Tekla

Tóth Amarissa Kiara

Amerikai ösztöndíjasaink

Hermán Benedek

Horváth Péter

Kapitány Krisztina

Kovács Márk

Kovács Milán

Zádor Eszter

Zádor Tamás

2017-es meghívásos megjelenéseink

 • Magyar Tenisz Napja
 • 2017.02.25-én A Magyar Tenisz Napján a tenisziskolánkat érte az a megtiszteltetés, hogy az egykori világelső, Szeles Mónikával népszerűsíthettük a BOK csarnokban a tenisz sportot
 • Hungarian Open:
 • 2017.04.26-án az első Magyar Profi tenisztorna /Hungarian Open-ATP250/ gyereknapi rendezvényén, a CSO-KO tenisziskola edzőit kérték fel a versenyzők melletti játék lebonyolítására

2018-as meghívásos megjelenéseink

 • Tanítványainkkal reklámozott a Decathlon:

Az ország legnagyobb sportáruházának termékeit forgatták velünk. 16 CSO-KO-s versenyző gyerek közreműködésével láthatóak vagyunk, plakátokon, tv reklámokban, facebook videókon

Média megjelenések

A pesthidegkúti CSO-KO lett a legeredményesebb utánpótlás teniszklub a 7-11 éves korosztályban Magyarországon. Zsinórban második alkalommal végzett az élen a fővárosi II. kerületben működő egyesület.

A teniszbálon a vezetők ünnepélyes keretek között vehették át a díjakat. 

A klub edzője, Csordás Attila a Budai Hírlap hasábjain értékelte a fiatalok tavalyi teljesítményét.

Utánpótlás-nevelésben a II. kerület kisegyesülete ismét nagyszerűen zárta az esztendőt. A Budai Polgár című kerületi hírlap részletesen beszámol arról, hogy a Play and Stay magyar bajnokságon a pesthidegkúti CSO-KO-s lányok ezüstérmesek, a fiúk – megvédve címüket – bajnokok lettek (az aranyérmes csapat tagjai: Molnár Márk, Urvölgyi Marci, Mészáros Palkó és Kovács Marcell). Mindezt úgy, hogy ötvenöt csapat vett részt a versenyen. A  döntőbe csak kilenc egyesület került be, a fiúknál a CSO-KO mindjárt két csapattal.

Ezt a kiemelkedő szereplést a Magyar Tenisz Szövetség is elismerte, és a január végén megrendezett teniszbálon Szűcs Lajos elnök és Richter Attila főtitkár adta át a klub edzőinek  – Ledényi-Kovács Viktória, Szilassy Réka, Csordás Attila, Kovács Kristóf – a kupát. 

Csordás Attila a győzelem után a következő szavakkal köszönte meg a gyerekeknek a jó szereplést:
– Végtelen büszkeséggel tölt el, hogy ilyen kicsi klubként magunk mögé tudtuk utasítani az ország nagy egyesületeit. A gyerekek végig csodálatos küzdeni tudással, sportszerű viselkedéssel és kiváló játékkal lepték meg ellenfeleiket, valamint vezetőiket. Mi tisztes helytállást vártuk tőlük, de hogy a lányok első országos fellépésükön a dobogó második fokára állhattak, hogy második fiúcsapatunk bejut a döntőbe, és ott hatodik lesz, emellett még egy bajnoki címet is szerzünk, nem gondoltuk.

A női profi teniszezők nemzetközi szövetsége, a WTA is beszámolt honlapján a Magyar Tenisz Napjáról, a budapesti WTA-viadal sikeres szombati rendezvényéről.

Az angol nyelvű világportál megemlíti, hogy az egykori világelső Szeles Mónika is itt volt a magyar fővárosban, s két egykori top-játékos, Temesvári Andrea és Marosi Katalin, valamint a sportág hazai klasszisai társaságában vett részt a teniszt népszerűsítő programban, a gyerektenisz-oktatásban.

Szeles Mónika lesz a vasárnapi eredményhirdetés díszvendége, ő adja át a trófeát a 13 órakor kezdődő Babos Tímea-Lucie Safarova finálé győztesének.

Szombaton fantasztikus hangulatú teniszünnep részesei lehettek azok, akik már az elődöntőket megelőzően, délelőtt is ott voltak a BOK Csarnokban. Szeles Mónika, Marosi Kati, Csurgó Virág, Markovits László és rengeteg gyermek részvételével került sor a Magyar Tenisz Napjára, melynek sikeréhez a Balázs Testvérek Tenisziskola és a HTF Csoko Tenisziskola is nagy segítséget nyújtott.

A korábbi világelső Szeles Mónika speciális olimpikonokkal és kerekesszékes teniszezőkkel is játszott, de rengeteg gyerek is lehetőséget kapott arra, hogy a korábbi világelsővel lehessen egy pályán.

A Vajdaságban született, szerb-magyar-amerikai állampolgár Mónika a wtatennis.com honlapon nyilatkozott újabb budapesti látogatásáról.

– Nagyon örülök, hogy a Magyar Tenisz Szövetség meghívására három év után ismét részese lehettem a budapesti WTA verseny forgatagának, s a Magyar Tenisz Napja gyermekprogramjában népszerűsíthettem a sportágat. Remélem át tudtam adni nekik a tenisz iránti rajongásomat, ők is ütőt ragadnak, s egyszer majd láthatjuk őket a centerpályán.

Szeles Mónika a bemutatót követően autogram-félórát tartott, kézjegyével ellátott teniszütőjét jótékonysági célra, árverésre ajánlotta fel, majd délután végignézte Babos Tímea és Julia Görges elődöntős párharcát. Vasárnap délután, a Babos-Safarova döntők követően ő adja át a budapesti WTA-verseny győztesének a díjat.

– Valóban álomdöntő ez, az első és a második helyezett csatázik a fináléban! A WTA erősségét is mutatja, hogy már e fedettpályás torna első évében két ilyen topjátékos vívja az aranymeccset. Mindig nagy örömmel jövök Budapestre, boldogsággal tölt el, hogy van WTA-viadala a városnak. Az pedig, hogy Timi a döntő egyik szereplője, igazán nagy siker neki, s a rendezők számára is. Bízom abban, hogy telt házas döntő lesz, s a finálé is hozzájárul a verseny további fejlődéséhez, növekedéséhez – mondta Szeles Mónika a wtatennis.com portálon.

Média megjelenések 2020

Tanítványunk a Digisport A Nap Hőse c. műsor döntőse 2020-ban

A CSO-KO azonban nemcsak a versenyzők, de az edzők utánpótlás-nevelésével is foglalkozik, hiszen Viktória jobbkeze, évek óta az egyik tanítványa, Szilassy Réka, aki ma már egyedül is jegyez játékosokat, mint például a 12 esztendős Benke-Giosanu Izabellát, akit korosztálya legjobbjaként adtak át a Pasarét TK-nak.

− Még ma is világosan emlékszem az első találkozásunkra. Iza csoportos edzésre jött, és már akkor kitűnt társai közül a céltudatosságával, a küzdeni akarásával – idézi fel a közel nyolc évvel ezelőtti pillanatot Szilassy Réka, aki egy percig sem titkolja, Viki nélkül biztosan nem jutott volna el oda, ahol most tart, s talán még edző sem lenne. Utóbbit nemcsak a mestere iránti gyerekkori rajongása indokolja, de a tenisz iránti szeretet is, amelyet szintén neki köszönhet. Története is hasonlít példaképére, hiszen viszonylag későn került a sportágba, s hamar rájött, edzőként eredményesebb lehet, mint játékosként. Viktória első terhessége idején gyorsan a mélyvízbe dobták, az érettségi után azonnal OKJ-s képzést végző fiatalt, aki ezt azóta a TF humánkinezológusi, majd a SOTE-n szerzett gyógytornászi diplomával egészítette ki.